2e expositie juni, juli, augustus 2018

Louky Scheltema

Wilma Kubbinga

 

1e expositie februari, maart, april 2018

Annemarie Verkaart

Marijke van Keulen

Yvonne van Oosterhout

 

Vanaf januari 2018: de YEWEL-huisstijl

Patricia Vermunt

 

Altijd exposerend bij gallery YEWEL

Wij van YEWEL

 

Yolande Paling

In 2008 ben ik in aanraking gekomen met het edelsmeden. Ook werk ik al vele jaren als dierenarts, waardoor ik vertrouwd ben met het werken met fijn instrumentarium, zoals bij operaties en edelsmeden. 

Ik vind het heerlijk me volledig te concentreren op zagen, vijlen, schuren en aldus mijn ontwerp te zien ontstaan uit een stuk zilver of goud. Met veel geduld maak ik sieraden volledig met de hand in hele strakke of juist organisch vormen. Geliefde thema’s zijn op de natuur geïnspireerd. De ’steeltjes’ in verscheidene sieraden zijn een fantasievorm van de madeliefjeskettingen uit mijn jeugd. 

Sieraden: yolande@yewel.nl of (06) 40 10 37 30

 

Luuk van der Werf

Als kind zat ik vaak te tekenen. Later werden dat bouwtekeningen en kleurrijke presentaties. Na een technische opleiding ging ik naar de Academie van Bouwkunst maar die ik niet heb afgemaakt. Schetsen en ontwerpen bleven van mijn tafel en later beeldscherm komen. Belangstelling voor kunst is er altijd geweest.

Na het grotendeels met eigen handen verbouwen van ons huis, een rijksmonument in Zierikzee, geniet ik nu met deze huiskamergalerie van de kunst, de kunstenaars en de bezoekers in dit prachtige stadje.

Meer kunst: luuk@yewel.nl of (06) 53 23 03 84