24 februari 2020

Streetdans, Ad de Keijzer

 

UITNODIGING


Zondag aanstaande 1 maart 13:00 - 17:00 uur. Je bent meer dan welkom. Geniet van de bijzondere Zeeuwse schilderijen en van unieke sieraden. Daarna elke donderdag, vrijdag en zaterdag 13:00 - 17:00 uur.
In dit schilderij 'Streetdans' zie je de Bagijnestraat in Zierikzee. Ad is in deze straat opgegroeid. Zo te zien heeft hij het naar zijn zin gehad. Zo als de dansende mensen in elkaar opgaan, de glimlach, de huizen ook... Het is allemaal met liefde geschilderd met olieverf op een paneeltje dat er op ligt; er omheen is een terugvallende rand. En dat in een houten lijst. Het is klassiek op een manier die weer kan, weer leuk is.

 

ketting 'Mikado', Yolande Paling

Een bijzonder sieraad


Met 'Mikado' om je hals, draag je iets bijzonders. Het zijn buisjes van zilver in een asymmetrisch patroon, aan een ketting van zilveren balletjes. Dit sieraad is uniek, zoals meer werk van Yolande. Het is volstrekt uniek; ze heeft er maar één van gemaakt. Een prettige chaos is het, asymmetrisch natuurijk want daar houdt Yolande van. Dit halssieraad ligt in onze etalage en is goed te zien vanaf de stoep.

 

Wil je reageren? Mail.