27 mei 2020

KUNSTNIEUWS.

Wij zijn extra dagen open

De terrassen mogen maandag weer open, het is mooi weer en wij gaan er ook weer tegenaan. We laten het werk van Noordmann, Yolande Paling en Ad de Keijzer graag zien. Met Pinksteren aanstaande zondag en maandag zijn we extra open 13:00 - 17:00 uur en met de Kunstroute Zierikzee de zondag daarop ook.

Dus: 29, 30, 31 mei 1 juni (Pinksteren) en 5, 6, 7 juni (Kunstroute) en daarna weer vrijdag - zaterdag 13:00 - 17:00 uur. 

Wij werken graag op afspraak, maar je kunt dus ook spontaan komen.

 

 

Nu te zien
De schilderijen van Noordmann doen het goed. Er zijn nog zeven vierkante schilderijen en deze tentoonstelling is tot 27 juni 17:00 uur.
De wolken sprankelen, het zand toont als echt, met klei of met stukken zeewier. "Het zijn net foto's" horen we zeggen. Maar het ziet nog meer echt uit als op een foto. De beleving van het strand en de ruimte is enorm, zeker bij het bredere schilderijen dat verkocht is. Wij vonden dat natuurlijk fijn maar ook een beetje jammer, op de eerste dag, want de weidsheid van dit grotere schilderij 'Weerspiegeling van wolken' is enorm en overweldigend.

 

foto van een lege muur

 

Kunst op proef digitaal thuis

We hebben in yewel.nl de webpagina Advies toegevoegd. Dat is een nieuwe service. Wij hangen een schilderij, kunstfoto of tekening virtueel aan de muur bij jou thuis. Mail ons foto's van dat schilderij, die kunstfoto of tekening. Dat kan van alles zijn, ons aanbod, van internet of oude meesters, wat jij zou willen hebben. Als het niet te koop is, zoeken wij iets uit dat daarbij aansluit.

En doe er een foto van je kamer(s) bij. Ontvang dan onze presentatie met jouw keuze (of ons advies) aan jouw muur. Je kunt dan rustig het werk kiezen dat je het meest aanspreekt. En de afmetingen; in veel gevallen kun je bepalen hoe groot het moet worden. Zie yewel.nl/advies 

 

Kunst op zicht thuis

Als je bij ons een meesterwerk hebt uitgezocht, dan willen wij dat bij je thuis afleveren. Wij nemen we één of meer schilderijen, kunstfoto's of tekeningen mee en hangen ze voor je op. Dan kun je zien hoe het staat en kun je een keuze maken.

Is er dan nog twijfel, mag het gekozen schilderij maximaal 14 dagen op zicht blijven hangen. 

 

 

Verval prikkelt de verbeelding

In de periode 19 juni - 1 augustus 2020 exposeren we foto's van Daanoe, de autodidactische Nederlandse fotograaf Daan Oude Elferink (1978). Hij reist de wereld rond om de schoonheid van verboden, vervallen en verlaten plekken te verkennen en vast te leggen.

Deze adembenemende foto's gaan wij op groot formaat bij YEWEL exposeren.

 

Wil je reageren? Mail.