Zie wie hier exposeert of bij ons geweest is.

YEWEL kan bemiddelen bij uw kunstaankoop, ook van andere kunstenaars.

 

2e expositie juni, juli, augustus 2018

Louky Scheltema

Wilma Kubbinga

 

1e expositie februari, maart, april 2018

Annemarie Verkaart

Marijke van Keulen

Yvonne van Oosterhout

 

Vanaf januari 2018: de YEWEL-huisstijl

Patricia Vermunt

 

Altijd exposerend bij gallery YEWEL

Wij van YEWEL:

 

Yolande Paling

In 2008 ben ik in aanraking gekomen met het edelsmeden. Ook werk ik al vele jaren als dierenarts, waardoor ik vertrouwd ben met het werken met fijn instrumentarium, zoals bij operaties en edelsmeden. 

Ik vind het heerlijk me volledig te concentreren op zagen, vijlen, schuren en aldus mijn ontwerp te zien ontstaan uit een stuk zilver of goud. Met veel geduld maak ik sieraden volledig met de hand in hele strakke of juist organisch vormen. Geliefde thema’s zijn op de natuur geïnspireerd. De ’steeltjes’ in verscheidene sieraden zijn een fantasievorm van de madeliefjeskettingen uit mijn jeugd. 

Sieraden: yolande@yewel.nl of (06) 40 10 37 30

 

Luuk van der Werf

Als kind zat ik vaak te tekenen. Na een technische opleiding ging ik naar de Academie van Bouwkunst, maar die ik niet heb afgemaakt. Wel ben ik bouwadviseur geworden, eerst in dienst en later zelfstandig. Daarbij werden het bouwtekeningen en kleurrijke presentaties. Schetsen en ontwerpen bleven van mijn tafel komen. Adviseren zit me in het bloed. Belangstelling voor kunst is er altijd geweest. Leren gaat dit leven lang door.

Na het zelf ontwerpen en meest met eigen handen verbouwen van ons huis, een rijksmonument in Zierikzee, geniet ik nu met deze huiskamergalerie van de kunst, de kunstenaars en de bezoekers in dit prachtige stadje.

Meer kunst: luuk@yewel.nl of (06) 53 23 03 84