Over ons

Yolande Paling

Vele jaren heb ik als dierenarts gewerkt en nu als edelsmid. Het verband tussen deze beroepen is voor mij heel duidelijk. Het is allebei soms heel klein werken. Bijvoorbeeld, het opereren van een kat of het zetten van bloemblaadjes rond het bloemhartje. Dat is beide heel klein. Concentratie is vooral nodig bij solderen. Dan kan iedereen het beste even stil zijn. 
Yolande ontwerpt en maakt bijzondere sieraden in eigen atelier achterin de galerie. Er zijn strakke stoere ontwerpen. Er zijn realistische organische vormen ontleend aan de natuur. Yolande exposeert altijd in onze galerie.

 

 

Luuk van der Werf

Als kind zat ik al vaak te tekenen, later als bouwkundig tekenaar, ook visuele presentaties met gebouwen maar ook mensen, auto's, bomen en altijd ergens een fiets. Al snel bleef de tekenpen liggen en ging ik naar opdrachtgever, gemeente en bouwbedrijf om te zorgen dat er kwam wat de klant wilde bouwen. De verbouwing van dit huis is zelf ontworpen en grotendeels zelf uitgevoerd. Steeds gek geweest op fietsen. Het eiland helemaal rond fietsen moet nog gebeuren.
Kunst zoeken, kunstenaars bezoeken en het eens worden over wat er allemaal moet gebeuren, daar houdt Luuk van. Het gaat steeds meer in de richting van kunstenaars begeleiden naar ook zelf meer verkopen. Schrijven, in deze website, in de media, allemaal leuk.